Mainos
Mainos

Leijonat innolla Linnaan – "upea kunnianosoitus!"

Jääkiekon viime kevään MM-joukkue valmistautui Linnan juhlintaan yhdessä hotelli Kämpissä. Kaikki joukkueen pelaajat eivät pääse juhlimaan, sillä monella on kausi NHL:ssä kesken.

Paikan päälle hotellin etkoille ja siten myös varsinaisiin juhliin presidentinlinnaan oli kuitenkin päässyt päävalmentaja Jukka Jalosen ja Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmisen lisäksi muutamia pelaajiakin.

– Tää on erittäin hieno kunnianosoitus, kovin moni ei Linnaan pääse, kertoi Mikael Granlund tunnelmistaan ennen varsinaisia Linnan juhlia.

Granlundin seurana illan aloittelumaljaa nosteli Janne Pesonen. Hän pitää kutsua itsenäisyyspäivän juhliin myös upeana. Miehet aikovat omien sanojensa mukaan ottaa juhlimisen tänään rauhassa, sillä huomenaamulla on oltava skarppina harjoituksissa.

– Ei taideta ihan samalla tavalla juhlia kuin viime keväänä, Granlund naurahtaa.

Päävalmentaja Jukka Jalonen aikoo puolestaan pyörähdellä tanssilattialla vaimonsa kanssa – kuten myös toimitusjohtaja Matti Nurminen.

– Odotan illasta rentoa ja hauskaa. On hienoa, että maailmanmestarit saivat kutsun Linnaan, sanoo itse toista kertaa kutsun vastaanottanut Jalonen.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme