Mainos
Mainos

Vakavasti loukkaantunut poliisikoira Börje yhä hengenvaarassa – poliisi pitää työtoverille peukkuja

Loviisan Koskenkylässä tapahtui torstain ja perjantain aikana raaka henkirikos. Poliisi otti kiinni yhden epäillyn joitain tunteja uhrin löytymisen jälkeen.

Viime yönä tehdyn kiinnioton aikana teosta epäilty yritti paeta poliisia sekä autolla että jalkaisin. Poliisi joutui käyttämään voimakeinoja. Tapahtumien kulussa poliisikoira Börje sai erittäin vakavia vammoja.

Koira leikattiin heti aamuyöllä. Rikosylikomisario Sanna Rentola Itä-Uudenmaan poliisista sanoo MTV Uutisille, että ilman välitöntä leikkausta Börje olisi kuollut.

– Börje leikattiin heti aamuyöllä. Sen verran tiedän koiran tilanteesta, että se on vakaa, mutta hengenvaara ei ole vielä ohi.

Rentolan mukaan koko Itä-Uudenmaan poliisi pitää peukkuja hyvän työtoverin puolesta. Koiran vammat ovat Rentolan mukaan vakavia. Vammoista tai niiden syntymisestä ei poliisi kerro enempää tutkinnallisiin syihin vedoten. 

– Kävi tässä miten tahansa, koiran toipuminen vie erittäin pitkän aikaa. Eikä ole ollenkaan selvää, toipuuko koira tällaisesta kokemuksesta enää koskaan käyttökuntoon, Rentola pohtii.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme