Mainos
Mainos

Lentäjä kuoli pienkoneen maahansyöksyssä

Pienkoneen maahansyöksy vaati kuolonuhrin Mikkelin lentokentällä tänään.

Yksipaikkainen Pik 1-11 -tyyppinen pienkone putosi maahan kiitoradan viereiseen peltoon ennen kello 15:tä. Menehtynyt on konetta yksinään lentänyt mies.

-Kone hajosi törmäyksessä pieniksi palasiksi ja syttyi osittain tuleen. Pelastusyksiköiden saapuessa paikalle lentäjä löytyi palavan romun keskeltä, palomestari Markku Mäkelä Mikkelin palokunnasta kertoi. Mäkelä kuvaili onnettomuutta rajuksi. Mies oli noussut Mikkelin kentältä ilmaan aiemmin päivällä ja lennellyt jonkin aikaa. Iltapäivällä ei kuitenkaan ollut vielä varmuutta siitä, syöksyikö kone maahan laskeutumisyrityksen yhteydessä. Poliisi eristi onnettomuusalueen, minkä vuoksi kenttä suljettiin toistaiseksi lentoliikenteeltä. Matkustajaliikenteeseen tämä ei kuitenkaan vaikuta, sillä Mikkeliin ei kulje reittilentoja viikonloppuisin. Ilmailulaitoksen tutkijalautakunta selvittää tapahtuneen. Tutkijoiden on määrä saapua paikalle illalla. Pelastus- ja sammutustyöt kestivät noin tunnin. Paikalla kenttäalueella oli kaksi sammutusautoa, pelastusauto, sairaankuljetusauto ja pelastushelikopteri Ilmari.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme