Mainos
Mainos

Lentoemännille tupon mukaiset korotukset

MTV Uutisten saamien tietojen mukaan Suomen lentoemäntien ja stuerttien eli SLSY:n sovintoesityksessä esitettiin tupon mukaista sopimuskautta korotuksineen.

Keskitetyssä sopimuksessa palkankorotukset on sovittu kahdelle vuodelle. Ensimmäinen palkankorotus on 20 euroa kuussa. Seuraava 0,4 prosentin korotus tehdään vuoden kuluttua, vuonna 2015.

Sopimusalakohtaiset säästöneuvottelut aloitetaan esityksen mukaisesti viimeistään 25. marraskuuta. Säästöneuvottelujen osalta sovintoesityksessä ei lyöty lukkoon summia tai tarkempia tavoitteita. Nämä kysymykset sovitaan säästöneuvotteluissa myöhemmin.

Jos säästöneuvotteluista syntyy sopu 28.4.2014 mennessä, työnantaja myöntää työntekijöille kahden vuoden irtisanomissuojan. 

Alun perin takaraja valtakunnansovittelija Esa Lonkan esitysten hyväksymiselle tai hylkäämiselle oli kello 10, mutta sitä venytettiin Finnairin ateriapalveluista vastaavan LSG:n pyynnöstä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme