Mainos
Mainos

Lentoja myöhästyy ulosmarssin takia Helsinki-Vantaalla

Osa Helsinki-Vantaan lennoista myöhästelee ulosmarssin takia. Kuormaus- ja lähtöselvityshenkilökuntaa marssi ulos kello 13, eikä mielenilmauksen kestosta ole vielä tietoa. Protestiin osallistuu parikymmentä ISS Aviationin työntekijää.

Työnseisaus vaikuttaa Blue1:n, SAS:n, Lufthansan ja Austrian Airlinesin lentoihin. Blue1:n mukaan sekä saapuvat että lähtevät lennot myöhästelevät. Matkustajien kannattaa saapua kentälle hyvissä ajoin.

Finaviasta kerrotaan, että kyse on spontaanista mielenilmauksesta, joka liittyy ISS:n juuri päättyneisiin yt-neuvotteluihin. Terminaali 1:n lähtevän liikenteen lähtöselvityksiä on toistaiseksi pystytty hoitamaan esimiesvoimin, mutta matkatavarat ovat jääneet käsittelemättä.

ISS:n mukaan ulosmarssista ei tullut ennakkovaroitusta. Yhtiön yt-neuvotteluissa päädyttiin koko maassa 38 henkilön vähentämiseen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme