Mainos
Mainos

Lentokielto edelleen voimassa: Turun saariston jättioperaation kotietsinnät jatkuvat

Keskusrikospoliisi (KRP) jatkaa tänään eilen aloittamaansa poliisioperaatiota Turun saaristossa. KRP on ilmoittanut ottaneensa kolmannen henkilön kiinni kotietsinnöissä.

Operaatiossa oli lauantaina kaikkiaan mukana arviolta 100 ihmistä. KRP saa etsintöihin virka-apua muun muassa Rajavartiolaitokselta ja Lounais-Suomen poliisilta.

Kotietsinnät jatkuvat tänään. Alueella on edelleen voimassa lentokielto, jonka pohjoisraja kulkee hieman Paraisten pohjoispuolella ja eteläraja Korppoo–Nauvo-linjan eteläpuolella. Karkeasti arvioituna alue on kooltaan noin 20 kertaa 30 kilometriä.

Poliisilta ei herunut tarkempia tietoja epäillyistä tai siitä, missä etsintöjä tarkalleen tehtiin. Kohteena oli kuitenkin noin kymmenen osakeyhtiön kiinteistöä, ja kiinniottojen lisäksi takavarikoitiin ainakin asiakirjoja sekä muistitikkuja ja -levyjä.

KRP on vahvistanut, että osakeyhtiö on rekisteröity Suomeen, mutta sen omistus on toisessa EU-maassa. Kuulustelluissa on useamman kuin yhden maan kansalaisia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme