Mainos
Mainos

Pulmiin joutunut lentokone onnistui laskeutumaan Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalla tehtiin illalla hälytys onnettomuuden uhasta. Varautuminen turman varalta osoittautui lopulta aiheettomaksi, kerrottiin Vantaan pelastuslaitokselta. 

Varoitus lähestyvän matkustajalentokoneen ongelmista tuli hieman kello 21:n jälkeen. Kentälle lähti kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Hälytys johtui laskeutuvan koneen nokkapyörän häiriöilmoituksesta.

–Hyvin todennäköisesti nokkapyörän varoitusvalo on syttynyt. Niiden sensorit ovat hyvin herkät. Tämän tyyppisiä hälytyksiä tapahtuu aina silloin tällöin, kertoi päivystävä palomestari Raimo Laakso STT:lle.

Lentokone laskeutui Helsinki-Vantaalle ongelmitta. Kone tarkastetaan varoitusvalon syttymissyyn selvittämiseksi.

Noin sadan matkustajapaikan koneessa oli lennolla 31 matkustajaa.

Laskeutumisongelmiin joutunut lentokone on onnistunut pääsemään vahingoittumattomana alas Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen ilmaliikenneonnettomuuden uhasta hieman kello 21:n jälkeen.

Paikalle hälytettiin kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Vantaan poliisi kertoi STT:lle, että pulmia oli lentokoneella, jossa on sata matkustajapaikkaa. Koneessa oli poliisin mukaan noin 30 matkustajaa.


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot