Mainos
Mainos

Lentolakkoa sovitellaan taas ylihuomenna

Lennonjohtajien lakon sovittelu jatkuu. Valtakunnansovittelija Juhani Salonius on kutsunut osapuolet toimistoonsa ylihuomenna aamupäivällä. Sitä ennen eli huomenna Lennonjohtajien yhdistys ja Liikenne- ja erityisalojen työnantajat tapaavat kaksistaan.

Lennonjohtajien lakkoa soviteltiin viimeksi perjantaina, mutta silloin valtakunnansovittelija totesi alkuunsa, että osapuolten palkkanäkemykset ovat liian kaukana toisistaan. Lennonjohtajien lakossa alkoi eilen toinen viikko.

Helsinki-Vantaan lentokentältä ei lennetä ensi lauantaina. Syynä on lennonjohdon sulkeminen koska lakonaikainen lennojohto tarvitsee lepoa. Lauantain kansainväliset charter-lennot hoidetaan Tampereen tai Turun lentoasemilta.

Reittilennot on lauantaina peruutettu lukuunotamatta Bangkokista saapuvaa vuoroa joka lennetään Turkuun sekä Japanin lentoja jotka hoitaa Tampere.

Muihin lentoihin liittyvistä käytännön järjestelyistä tiedotetaan huomenna.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme