Mainos
Mainos

Lentoliikenne jatkuu viime viikon tapaan

Lennonjohdot noudattavat tällä viikolla viime viikon aukioloaikoja. Myös lentojen määrä pysyy lennonjohtajien lakon kolmannella viikolla suurin piirtein samana. Ulkomaan liikenteestä lennetään noin 80 prosenttia ja kotimaan liikenteestä noin viidennes. Kotimaan lentoliikennettä on Helsinki-Vantaalta Ouluun, Rovaniemelle, Ivaloon, Kittilään, Kuusamoon ja Kuopioon.

Lakon aikana työskentelevät lennonjohtajat lepäävät jälleen ensi lauantaina, jolloin Helsinki-Vantaan lennonjohto on suljettu. Ilmailulaitoksen puolesta lentoyhtiöillä on taas mahdollisuus lentää lauantain liikennettä Turkuun tai Tampere-Pirkkalaan viime lauantain tapaan. Lentoyhtiöt päättävät, käyttävätkö ne tätä mahdollisuutta. Hälytys- ja sairaankuljetuslennot voidaan hoitaa lähes kaikilta lentoasemilta. Täysin suljettuja lennonjohtoja on viisi, ja niiden alueiden hälytyslennot hoidetaan lähimmältä avoimelta kentältä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme