Mainos
Mainos

Ilmapallo kantoi mystisen kirjeen Lasse Karjalaisen mökille Saksasta asti – viestissä toivotaan ikuista rakkautta

Lasse Karjalaisen mökkireissu Jäppilässä sai odottamattoman käänteen, kun pihan puusta löytyi ilmapallo. Vielä yllättävämpi oli ilmapallon alkuperä, joka oli kortin mukaan lentänyt Suomeen Saksasta Rodewischin kaupungista.

– Ilmapallon kortissa ei ole päivämäärää, mutta sen on täytynyt taivaltaa jonkin aikaa, Karjalainen sanoo.

Rodewischisista on Varkauden lähellä sijaitsevaan Jäppilään yli 1600 kilometriä.

Viestin perusteella Karjalainen arvelee, että ilmapallo on lähetetty matkaan hääseremoniassa.

Käsinkirjoitetussa kortissa lukee onnittelutoivotus hääparille: "Kuten sormuksella ei ole loppua, ei myöskään rakkautenne saisi koskaan päättyä. Kaikkea rakkautta, toivottaa Carina."

Terveiset takaisin Saksaan

Ilmapallo ei tuo terveisiä ainoastaan Suomeen, vaan Karjalainen aikoo vastata viestiin ja lähettää terveiset takaisin Saksaan.

Kortissa on valmiiksi täytettynä vastaanottajan osoite, johon viestin voi lähettää takaisin. Viestissä on myös täyttöohjeet löytäjän tiedoille sekä sille, milloin ja missä se on löydetty.

Karjalainen oli ilahtunut mökkipihan löydöstä, ja uskoo yllätyksen Suomesta olevan myös hääparille mieleinen.

– En voi tietää, mihin muut pallot ovat lentäneet, mutta onhan se ihan eri asia, että pallo löytyy Suomesta kuin naapurikylän savupiipusta, Karjalainen sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme