Mainos
Mainos

Leonian henkilöstöyhdistys vastustaa Leonian ja Osuuspankkien yhdistämistä

Leonian henkilöstöyhdistys, RahoitusLeijonat ry vastustaa Osuuspankkiryhmän osavuosituloksen yhteydessä esitettyjä kaavailuja Leonian ja Osuuspankkien yhdistämisestä.

RahoitusLeijonat näkee pankkikilpailun ja asiakkaiden edun kannalta vaaralliseksi tilanteen, jossa yhä useammassa kunnassa olisi vain yhden pankin konttori. Jo nyt tällaisessa tilanteessa on jo lähes neljännes Suomen kunnista, yhdistys muistutti.

Yhdistyksen mukaan yhdistämisen seurauksena monopoliasema laajenisi kattamaan valtaosan maamme haja-asutusalueista. Se lisäisi rahoitusalan työttömyyttä sekä kasvattaisi pankkien jo nyt kohtuuttomia jonotusaikoja. Yhdistys toivoo, että valtiolla säilyisi edelleenkin enemmistö omistuksesta ja määräysvallasta Leoniassa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot