Mainos
Mainos

Leppävirralla liikenneturma – kaksi kuollut, seitsemän loukkaantunut

Viitostie on suljettu liikenteeltä Leppävirralla Pohjois-Savossa liikenneonnettomuuden vuoksi. Onnettomuudessa on ollut osallisena yhdeksän ihmistä, joista kaksi on menehtynyt.

Päivystävän palomestari kertoo MTV Uutisille, että onnettomuudessa on ollut osallisena neljä henkilöautoa ja yhdeksän henkilöä. Onnettomuudessa on kuollut kaksi henkilöä ja loput seitsemän on kuljetettu sairaalahoitoon. Palomestari luonnehti loukkaantuneiden vammoja eriasteisiksi.

Päivystävän palomestarin mukaan kyseessä oli kahden auton nokkakolari. Ilmeisesti toinen autoista oli ajautunut vastaantulevien kaistalle. Kaksi muuta autoa ovat ilmeisesti yrittäneet väistää kolaroineita autoja. Palomestarin mukaan kyseessä ei kuitenkaan olisi peräänajo.

Viitostie on paikalla edelleen poikki, mutta liikenteelle on järjestetty kiertotie. Onnettomuuspaikalla on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme