Mainos
Mainos

Levillä kuohuu - hissihanke johtanut tutkintapyyntöön poliisille

Levin hiihtokeskuksen iso hissihanke on johtanut tutkintapyyntöön poliisille.

Tutkintapyynnön on jättänyt Levin matkailukeskus oy, jonka suurin omistaja on ammattiliitto Pro. Pron talous- ja hallintojohtaja Jani Salenius kertoi MTV Uutisille, että hissihankkeen kilpailutuksessa on ilmennyt epäselvyyksiä.

Tämän takia yhtiö päätyi tekemään tutkintapyynnön Levi Ski Resortin entisestä toimitusjohtajasta Jouni Palosaaresta.

Tutkintapyynnön lisäksi epäselvyydet ovat johtaneet potkuihin. Palosaari joutui jättämään paikkansa marraskuun puolivälissä. Palosaari toimi Levi Ski Resortin toimitusjohtajana 25 vuotta.

- Palosaari menetti hissihankkeessa ilmenneiden epäselvyyksien takia hallituksen luottamuksen, Salenius sanoi MTV Uutisille.

Salenius ei halunnut kertoa tarkemmin, mitkä syyt johtivat luottamuksen menettämiseen.

- Se on hallituksen sisäinen asia, Salenius sanoi.

Palosaari jatkaa kuitenkin Levi Ski Resortin palveluksissa ensi vuoden ajan projektipäällikkönä. Hän vastaa nimenomaan hissihankkeesta.

Prota Levi Ski Resortin hallituksessa edustaa puheenjohtaja Antti Rinne. Salenius on yhtiön varajäsen.

MTV Uutiset ei ole tavoittanut Jouni Palosaarta.


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot