Mainos
Mainos

Levin maailmancupin kisan järjestäminen epätodennäköistä

Lumitilanne Levillä on erittäin huono, eikä rinteitä pystytä lumettamaan tänäänkään, sillä lämpötila Kittilässä oli tänä aamuna kuusi astetta.

Tällä hetkellä on siis epätodennäköistä, että Levin maailmancupin kilpailu pystyttäisiin järjestämään ensi viikolla.

– Kyllähän tämä pahalta näyttää. No näillä ennusteilla mitä tällä hetkellä on, niin kyllä se hyvin epätodennäköistä on. Huomenna on sääkontrolli, ja jos huomenna on hyvä ennuste, että me pystymme lumen tekemään, niin kisat järjestetään, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari sanoi aamun Huomenta Suomessa.

– Tällä aikataululla seuraavat kolme neljä päivää pitäisi olla vähinään miinus viisi astetta pakkasta, että saataisiin riittävä määrä lunta tehtyä, ja näillä ennusteilla se ei näytä siltä.

Lopullisen päätöksen Levin maailmancupin kisojen läpiviennistä antaa Kansainvälinen hiihtoliitto. Jos kisat jäävät järjestämättä, taloudelliset tappiot ovat miljoonia euroja.

Kisojen kohtalo alkoi näyttää vielä huonommalta, kun Kansainvälisen hiihtoliiton tarkastajien matkan Leville ilmoitettiin tänään peruuntuvan.

(MTV3 - STT)

Katso Oy Levi Ski Resort Ltd:n toimitusjohtajan Jouni Palosaaren haastattelu: (Huomenta Suomi 2.11.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme