Mainos
Mainos

Lidl vie käyttötavaroita kaatopaikalle

Saksalainen kauppajätti Lidl vie myymättä jääneitä käyttötavaroita kaatopaikalle. Aamulehden mukaan nämä tavarat ovat usein täysin ehjiä.

Keski-Suomessa sijaitsevalta kaatopaikalta on löytynyt esimerkiksi käyttämättömiä kelloja ja lasten leluja. Asia puhuttaa myös kotimaisilla keskustelupalstoilla.

Lidlin toimitusjohtaja Peter Ahlström kuitenkin väittää, että yhtiö vie kaatopaikalle ainoastaan viallisia ja rikkinäisiä tavaroita. Hän vakuuttaa, että yhtiö ottaa ympäristöasiat huomioon jo suunnittelussa.

Lidl kertoo toimittavansa osan tuotteistaan avustusjärjestöille, jotta kaatopaikalle jouduttaisiin viemään mahdollisimman vähän tavaraa. Avustusjärjestöjä yhtiö ei kuitenkaan lähde nimeämään.

Keski-Suomessa sijaitsevalta kaatopaikalta kerrotaan, että Lidliltä on tullut heille tuhansia kiloja kasaan puristettuja käyttötavaroita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme