Mainos
Mainos

Liekki-sonni uutinen maailmalla

Hausjärven Liekki-sonni on noussut kansainväliseksi uutisaiheeksi. Uutistoimisto Reuter on kertonut ympäri maailmaa Liekin seikkailuista.

Reuterin mukaan Suomen media on seurannut kolme kuukautta kuumeisesti Liekin jäljitysyrityksiä. Uutisessa niin ikään kerrottiin, kuinka Helsingin Sanomien valokuvaaja onnistui löytämään Liekin - toisin kuin sonnia hartaasti etsivät eläinlääkärit.

Liekin omistaja Esko Hiltunen Hiltunen osti 800-kiloisen Liekin toukokuussa, mutta sonni pakeni jo viikon kuluttua nähtyään lehmiä läheisellä laitumella. Hiltunen kertoi Reuterille pitävänsä Liekkiä mukavana, herkkänä ja arkana sonnina.

Usein vain erikoiset tapahtumat yltävät Suomesta ulkomaisiin medioihin. Uutiskynnyksen ovat ylittäneet HIV-tartuntaa levittäneen Steven Thomasin oikeuskäsittely, muurahaispesässä istuminen ja ilmakitaransoiton MM-kisat.
(MTV3-STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme