Mainos
Mainos

Liettualaiskopla kiinni väärennetyn rahan levittämisestä

Poliisi on ottanut kiinni kolmen hengen liettualaisryhmän, jota epäillään väärän rahan levittämisestä. Seurue levitti vääriä 100 euron seteleitä.

Väärän rahan levittämisestä epäilty kolmen hengen liettualaisryhmä on poliisin hoteissa. Ryhmä tuli Suomeen joulukuun ensimmäisenä päivänä, ja heidän epäillään ehtineen tarjota väärennöksiä ainakin Turun, Tampereen, Lahden ja Kouvolan seuduilla.

-Tapauksia on nyt tiedossa 59, rikosylikomisario Teijo Ristola keskusrikospoliisista kertoo.

Yksi epäillyistä on vangittu. Hän jäi kiinni Turussa viime perjantaina. Kaksi muuta on pidätettynä, ja poliisi esittää heidän vangitsemistaan. He jäivät kiinni yrittäessään pois Suomesta viime maanantaina Helsingissä.

Yhden naisen ja kahden miehen ryhmä liikkui autolla ja maksoi pikkuostoksia väärennetyillä sadan euron seteleillä muun muassa kaupoissa, apteekeissa ja huoltoasemilla. Osa seteleistä todettiin väärennöksiksi kyseisissä liikkeissä ja osa pankissa.

Poliisin mukaan väärennökset ovat hyvätasoisia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme