Mainos
Mainos

Liikenne lisääntyi pääteillä

Liikenne pääteillä lisääntyi vuoden alusta lokakuun loppuun mennessä 2,8 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajasta. Liikennettä lisäsi etenkin henkilö- ja pakettiautoliikenteen lisääntyminen, sillä edellisvuotiseen verrattuna kasvu oli 3 prosenttia. Kuorma- ja linja-autojen liikenteen kasvu oli vastaavana aikana 0,6 prosenttia.

Tiedot perustuvat Tielaitoksen automaattisista mittauspisteistä saatuihin tietoihin. Kahdentoista viime kuukauden aikana pääteiden liikenne lisääntyi 2,9 prosenttia aikaisempaan jaksoon verrattuna. Vuoden aikana henkilö- ja pakettiautoliikenne lisääntyi 3,2 prosenttia ja kuorma- ja linja-autoliikenne 0,6 prosenttia.

Henkilö- ja pakettiautoliikenteen kasvu on viime aikoina pysytellyt tasaisesti kolmen prosentin tuntumassa. Myös kuorma- ja linja-autoliikenne on kääntynyt niukkaan kasvuun vuoden hiipumisen jälkeen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot