Mainos
Mainos

Liikenne sujunut melko hyvin surkeasta säästä huolimatta – iltapäivällä tilanne saattaa muuttua

Tieliikenne on sujunut toistaiseksi hyvin, vaikka sää on ollut huono lähes koko maassa, kerrotaan tieliikennekeskuksista.

Tietoon ei ole vielä tullut vakavia liikenneturmia. Iltapäivällä tilanne saattaa kuitenkin muuttua, kun runsaat lumisateet liikkuvat idemmäksi ja pohjoisemmaksi.

Ilmatieteen laitoksen mukaan lumisadealue liikkuu Suomen yli itään. Sää on tuulista ja lauhtuu. Paikoin tulee myös vesisateita.

Ajokeli muuttuu Ilmatieteen mukaan keskipäivästä alkaen erittäin huonoksi lumipyryn takia Keski-Suomessa, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Iltayöstä alkaen lumipyry muuttaa ajokelin erittäin huonoksi lisäksi laajalti Oulun ja Rovaniemen ympäristössä sekä läntisessä Lapissa.

Länsirannikolla ja Varsinais-Suomessa sateet ovat jo muuttuneet vedeksi. Pääkaupunkiseudulla sade tulee osin lumena, osin räntänä.

Myös merellä tuuli tuivertaa. Myrskyvaroitus on annettu Selkämerelle ja Ahvenanmerelle. Kovan tuulen varoitus koskee puolestaan Suomenlahtea ja Saaristomerta.

Pääkuvan videolta voit katsoa ennusteen myrskyn etenemisestä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme