Mainos
Mainos

Liikenneministeri tukee Vanhasen elvytyspakettia

Liikenneministeri Anu Vehviläinen (kesk.) tukee pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) talouden kolmantena tienä esittelemää laajaa elvytyspakettia.

Hän sanoo, että hallituksen on laadittava tulevan vuosikymmenen taloutta ja työllisyyttä vahvistava investointiohjelma jo talven aikana.

Vehviläisen mielestä voimakas investoiminen tie- ja liikenneväyliin olisi luonteva osa ohjelmaa. Hän esitti jo aiemmin tässä kuussa hallituksen valmisteilla olevaan elvytyspakettiin 170 miljoonaa euroa lisärahaa perusväylänpitoon ja neljän tiehankkeen aikaistamiseen.

- Tähän asti yksityisen rahan käyttöä kotimaan liikennehankkeisiin on jarruttanut se, ettei Suomessa ole ollut sopivia välineitä ja instrumentteja tähän. Tie- ja liikennerahastoihin Suomessa on suhtauduttu penseästi eikä niitä ole tähän asti yksityiskohtaisesti selvitetty, perustettu tai käytetty. Nyt tahtotila yksityisen rahan käyttöön myös kotimaiseen infra-alan rakentamiseen on muuttumassa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot