Mainos
Mainos

Liikenneonnettomuus Hornet-turmapaikalla

Satakunnan Lennoston esikuntakomppanian maastohenkilöauto suistui ojaan Hornetin putoamispaikan lähettyvillä Karstulassa viime yönä noin kello 1.30. Onnettomuudessa loukkaantui lievästi kaksi varusmiestä.

Ajoneuvossa oli seitsemän varusmiestä. He kuuluivat Hornet-hylkyä vartioimaan käskettyyn eristämisosastoon. Onnettomuusautolla oltiin viemässä vartiopaikoille vaihtomiehiä kun sen kuljettaja menetti auton hallinnan. Auto suistui ojaan, jossa se kääntyi katolleen. Alustavan selvityksen mukaan auton nopeus onnettomuushetkellä on ollut hiljainen, mutta tie liukas.

Kaksi lievästi loukkaantunutta varusmiestä toimitettiin tarkastettavaksi Keski-Suomen keskussairaalaan Jyväskylään. Sairaalaan toimitetut lentosotamiehet ovat molemmat 20-vuotiaita ja kotoisin Tampereelta. Muut onnettomuusautossa olleet selvisivät pienillä mustelmilla. Myös heidät toimitetaan lääkärin tarkastettavaksi varmuuden vuoksi.

Poliisi ja puolustusvoimat tutkivat onnettomuutta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme