Mainos
Mainos

Liikenneturma Lohjalla - yksi kuoli

Yksi henkilö on kuollut ja kolme loukkaantunut Lohjalla sattuneessa liikenneonnettomuudessa.

Henkilöauton kuljettaja kuoli ja kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin Lohjalla sattuneessa liikenneonnettomuudessa keskiviikkona klo 15:n aikaan.

Rekka-auton, kuorma-auton ja kahden henkilöauton kolari sattui tiellä 25 Mäntynummen Shellin kohdalla. Kuorma-auto ja henkilöauto olivat ryhmittyneinä peräkkäin ryhmityskaistalle kääntyäkseen Mäntynummentielle. Takaa tullut rekka törmäsi pysähtyneinä olleiden autojen perään ja työnsi ne vastaantulevien kaistalle. Rekkaan törmäsi henkilöauto, jonka kuljettaja kuoli törmäyksessä.

Poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla. Puoli viiden aikaan Hankoon menevä kaista oli saatu raivatuksi, mutta Helsinkiin päin Hangosta tuleva liikenne ohjattiin edelleen Mäntynummentien kautta.

Lohjan pelastuslaitoksesta arvioitiin, että onnettomuuspaikan raivaus kestänee iltaseitsemään. Onnettomuuspaikalla on neljä paloautoa ja neljä sairaankuljetusyksikköä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme