Mainos
Mainos

Liikennevirasto: Tilanne pahin vuosikymmeniin

Tieliikennetilanne on Liikenneviraston mukaan mahdollisesti huonoin Pirkanmaalla vuosikymmeniin. Liikennepäivystäjä Auli Aaltonen kertoo, että alueella on useita kolarisumia ja paikoin kolareissa on mukana useita ajoneuvoja.

– Moottoriteitä on nyt kolmeen suuntaan tukossa. Se tarkoittaa, että myös kiertotiet ovat kovin ruuhkautuneita. Tilanne on erittäin paha, Aaltonen kuvaa.

Pahimmillaan tiet 3, 4 ja 9 ovat olleet samanaikaisesti poikki. Hankalin keli on ollut kuitenkin Pirkanmaalla.

– Lumisade on pyörinyt koko päivän nimenomaan tässä Tampereen seudun yllä. Tilanne on äitynyt näin pahaksi varmasti siksi, että monet ovat ehtineet vaihtaa jo kesärenkaat alle.

Sääennusteiden mukaan keli jatkuu alueella samanlaisena yöhön asti, mahdollisesti vasta aamulla alkaa seljetä. Aaltonen kehottaakin nyt välttämään autoilua viimeiseen asti.

– Ainakaan kesärenkailla ei kannata missään tapauksessa lähteä liikenteeseen. Muutenkin kannattaa nyt pysyä kotona, jos se mitenkään on mahdollista, Aaltonen ohjeistaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme