Mainos
Mainos

Liikkuvan poliisin lomautusvaroitus syyniin

Liikkuvan poliisin johdon menettely aiotaan selvittää sisäministeriössä, minkä jälkeen päätetään mahdollisista seuraamuksista.

Liikkuvan poliisin lomautusvaroituksesta on koitunut mojova riita liikkuvan poliisin (LP) ja sisäministeriön välille. Liikkuvan poliisin johdon menettely aiotaan selvittää ministeriössä, minkä jälkeen päätetään mahdollisista seuraamuksista

.- Poliisiylijohtaja tekee ratkaisun siitä, mitä jatkotoimenpiteitä tämä mahdollisesti aiheuttaa, kertoo poliisijohtaja Jorma Toivanen sisäministeriöstä.

Hallitusneuvos Tiina Erängön mukaan lomautusvaroitus on sinänsä pätevä, eli liikkuvan poliisin johdolla on ollut valtuudet varoituksen antamiseen. Johtajat ovat kuitenkin poliisiylijohdon määräysvallan alaisia, eikä ylijohto ole siunannut lomautusaikeita.

- Ensi viikolle on palaveria sovittu, ja keskustelua jatketaan silloin. En minä osaa nähdä tätä henkilötason asiana, arvioi liikkuvan poliisin päällikkö Teuvo Veijalainen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot