Mainos
Mainos

Liitto Alma Tourin jupakasta: Noloa

Alma Tourin epäonnistuminen matkailubisneksessä saa ihmiset hetkeksi varpailleen, uskoo Suomen matkailutoimistoalan liiton toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti.

- Kyllä minä luulen, että tämä tapaus laittaa ihmiset hetkeksi aikaa varpailleen ja katsomaan, mistä niitä matkoja ostaa.

Matkanjärjestäjä Alma Tour ei ole pystynyt toimittamaan Kuluttajavirastoon tarpeeksi luotettavaa vakuutta, joten Kuluttajavirasto on kieltänyt yritystä jatkamasta toimintaansa. Kiellon tehosteeksi on asetettu 20000 euron uhkasakko.

Mäki-Fräntin mukaan tapaus on myös nolo koko matkailutoimialalle.

- On se sitäkin. Tämä koskettaa niin monia ihmisiä ja asia on saanut paljon julkista huomiota. Kyllä tämä vaikuttaa koko toimialaan. Ihmiset kiinnittävät entistä enemmän huomiota siihen, millaisia yrityksiä tällä toimialalla on.

Kuluttajavirasto lennättää Bulgariaan jumiin jääneet matkailijat takaisin Suomeen. Air Finlandin kone lähtee tänään Borgasin lentokentältä kello 23.30 paikallista aikaa, virasto kertoo nettisivuillaan.

Lähes 200 suomalaisturistia jäi jumiin Bulgariaan, kun heidän paluulentonsa peruttiin toissa päivänä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme