Mainos
Mainos

Lindström selvitti Sipilälle kohuehdotustaan: Otan opikseni

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström sanoo, että ei yllättynyt kovasta keskustelusta, joka syntyi viikonloppuna hänen väläytettyään työnantajien Kela-maksun palauttamista.

Lindströmin mukaan pääministeri Juha Sipilä (kesk.) laittoi hänelle tekstiviestin ja myös soitti myöhemmin. Lindströmin mukaan Sipilä tyytyi hänen selvitykseensä.

– Tänään hän morjensteli oikein iloisena ja tyytyväisenä, että ei tässä mitään. Eteenpäin mennään, sanoi Lindström.

Lindströmin mukaan myöskään muut eivät hallituksen kokoontumisessa tänään ihmetelleet hänen ehdotustaan.

– Vinkkailivat silmää ja hymyilivät, kertoo Lindström.

Lindströmin mukaan kyse oli hänen yksityisajattelustaan ja omasta esityksestään. Hän sanoo ottavansa tapauksesta opikseen.

– Jälkiviisaana voin sanoa, niin ainahan on hyvä informoida pääministeriä, jos aikoo tehdä tällä lailla, sanoo Lindström.

Lindström väläytti viikonloppuna työnantajien Kela-maksun palauttamista, jos yhteiskuntasopimus kaatuu työnantajapuolen passiivisuuteen. Hän sanoo halunneensa korostaa, että yhteiskuntasopimusta tehtäessä ei oteta vain työntekijöiltä, vaan että kaikki osallistuvat talkoisiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme