Mainos
Mainos

Linja-autoyhtiön johtaja: Junalakko ei ole bisnestilaisuus

Linja-autoyhtiön toimitusjohtajan mukaan junaliikenteen lakko on joukkoliikenneverkon kokonaisuuden kannalta kielteinen asia.

Koiviston auto Oy:n toimitusjohtajan Mikko Markkulan mukaan lakko eitarjoa bisnestilaisuutta bussiyhtiöille. Sen sijaan kyseessä on häiriö, josta aiheutuu hallaa kaikille osapuolille.

- Joukkoliikenneverkkohan on sellainen, että nyt kyseessä on häiriö siinä verkossa. Silloin kun yksi näin merkittävä toimija on pois, niin se vaikuttaa kielteisesti kokonaisuuteen, kertoo Markkula MTV Uutisille.

Markkula kertoo, että yhtiössä on varauduttu junien seisahtumiseen. Hän uskoo, että asian tiimoilta on järjestetty riittävät toimet.

-Olemme varautuneet illalle pienellä määrällä vara-autoja siten, että jos illalla on paluuliikennettä erityisesti Helsingistä poispäin niin autoja riittää. Huomiselle erityisesti työmatkaliikenne aamussa ja iltapäivässä on varmistettu siten, että pystymme kiiretilanteessa lisäämään vara-auton linjalle, joka sitä tarvitsee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme