Mainos
Mainos

Linjuri kiilasi hälytysajossa olleen poliisiauton lumipenkkaan Kuopiossa

Hälytysajossa olleen poliisiauton matka keskeytyi erikoisella tavalla lauantai-iltapäivänä Kuopion Niiralassa. Poliisipartio nimittäin kolaroi linja-auton kanssa.

Itä-Suomen poliisin mukaan partio oli menossa kiireelliselle hälytystehtävälle ja ajoi Niiralankatua keskustan suunnasta. Linja-auto kääntyi Niiralankadulle vasemmalta Rovastinkadulta kolmion takaa.

Bussi kääntyi vasemmalle ensin vastaantulevien kaistalle ja siirtyi sitten liikenteenjakajan jälkeen oikealle kaistalle. Poliisiauto oli kuitenkin juuri silloin bussin rinnalla ja bussi kiilasikin poliisiauton lumipenkkaan.

Kukaan ei loukkaantunut kolarissa ja autotkin kärsivät vain lieviä vaurioita. Poliisipartio pääsi jatkamaan matkaansa hälytystehtävälleen.

Linja-autoa kuljetti 48-vuotias yläsavolainen mies, joka ei huomannut poliisiautoa ennen kolaria. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, päihteillä ei ollut osuutta asiassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme