Mainos
Mainos

Linnanmäen entinen työntekijä myöntää: Työolot huvipuistossa ovat rankat

Linnanmäen entinen työntekijä arvioi, että Linnanmäki on rankka, mutta pidetty työpaikka. MTV3 Uutisten haastatteleman ex-työntekijän mukaan työolot Linnanmäellä ovat raskaat, mutta sopimuksen mukaiset.

Linnanmäen työolosuhteita arvosteltiin eilen esitetyssä A-studiossa rajusti. Ohjelmassa väitettiin muun muassa, että kesätyöntekijöille ei tarjota tarpeeksi vessataukoja.

Nimettömänä pysyttelevä Linnanmäen entinen kesätyöntekijä myöntää, ettei laitteilta voi juosta vessaan ihan miten sattuu.

– Meillä oli ihan lakisääteiset tauot, mutta se on totta, että ei siitä taukojen välissä päässyt mihinkään. Mutta eihän kaupan kassaltakaan voi vaan yhtäkkiä juosta pois, työntekijä kertoo.

Hänen mukaansa Linnanmäellä on kuitenkin ymmärretty, että työ on asiakaspalvelutyötä, jossa on omat rajoituksensa.

– Kun olet Linnanmäellä, olet Linnanmäen edustaja. Eli ei siellä voi kiroilla, tupakoida tai käyttäytyä miten sattuu laitteita ohjatessa. Eli kyllä ymmärrän periaatteessa senkin, että ei siellä voi lakuakaan väärässä paikassa syödä.

Pidetty työpaikka

Työntekijä myöntää ymmärtävänsä, että Linnanmäen vaatimukset voivat tuntua joistakin kovilta ja palkka vaatimuksiin nähden pieneltä.

– Työ on henkisesti erittäin raskasta. Pitää jaksaa olla iloinen koko ajan, vaikka asiakas haukkuisi sinua siitä, että et päästä hänen lapsiaan laitteeseen, kun valvot pituusrajojen noudattamista, työntekijä toteaa.

– Siinä mielessä työstä pitäisi maksaa kyllä huomattavasti enemmän.

MTV3:n haastattelema ex-työntekijä tuntee useita edelleen puistossa työskenteleviä. Työntekijä arvioi, että vuosien takaisesta työolot ovat huvipuistossa vain parantuneet. Hänen mukaansa Linnanmäki onkin pidetty työpaikka.

– Yleensä kaikki ketkä Linnanmäellä ovat olleet töissä, haluavat palata sinne takaisin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme