Mainos
Mainos

Linnanmäen joukkotappelun tutkinta käyntiin

Poliisi alkaa tänään selvittää Helsingin Linnanmäellä eilen sattuneen joukkotappelun kulkua.

Helsingin poliisin päivystävän komisarion mukaan tapauksesta on tehty rikosilmoitus. Poliisi ei kuitenkaan vielä kertonut tarkemmin, miten tapauksen tutkinta etenee.

Päivystävä komisario Esa Pennanen Helsingin poliisista sanoo, että yön tapahtumista ei ole ainakaan vielä mitään uutta kerrottavaa. Pennanen sanoo MTV:n uutisille, että yöllä Kaisaniemen puistossa oli muutaman kymmenen nuoren joukko, jossa nahisteltiin, mutta yhteyttä Linnanmäen tapahtumiin ei ole todennettu.

Linnanmäen huvipuiston eiliseen joukkokahakkaan osallistui poliisin eilisen arvion mukaan jopa 150 maahanmuuttajataustaista nuorta. Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut vakavasti.

Pennasen mukaan poliisilla on käsitys, että Linnanmäen kahakan osapuolina olisi ollut kaksi etnistä ryhmää, ja jonossa etuilu olisi saattanut laukaista yhteenoton.

Päivystävä komisario sanoo, että nuorten välillä tapahtuu aina, eivätkä nahinat ole Linnanmäen kahakoinnin perusteellakaan lisääntyneet.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme