Mainos
Mainos

Linnoittautuja vapautettiin

Poliisi on vapauttanut miehen, joka linnoittautui eilen illalla Helsingin Tarkk`ampujankadulla olevaan asuntoon ja ilmoitti poliisille pitävänsä asunnossa ollutta naista panttivankinaan.

Mies oli myös väittänyt, että hänellä on dynamiittia ja 9 mm:n pistooli. Mies ei tehnyt pidätettäessä vastarintaa, eikä hänen hallustaan löytynyt aseita. Poliisin mukaan 54-vuotias mies ei ollut uhannut naista väkivallalla.

Mies on syyllistynyt aiemminkin vastaaviin tekoihin. Syiksi tekoihinsa hän on maininnut alkoholismin ja psyykkiset ongelmat. Kuulusteluissa tänään 37-vuotias nainen sanoi, että hän tunsi miehen ennestään ja oli asunut tämän kanssa satunnaisesti. Hän ei kokenut eilen olleensa miehen panttivankina, vaan oli pysytellyt asunnossa vaikean migreenikohtauksen vuoksi.

Mies linnoittautui asuntoon hieman kello 19:n jälkeen ja antautui poliisille klo 23.37. Mies oli vaatinut poliisia järjestämään tapahtumapaikalle lääkärin ja iltapäivälehden toimittajan, joille hän halusi tilittää vaikeaa elämäntilannettaan. Poliisi ei suostunut miehen vaatimuksiin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme