Mainos
Mainos

Lipponen ärähti perussuomalaisille: Äärilaita pantava kuriin

Sosiaalidemokraattien tuleva presidenttiehdokas Paavo Lipponen sanoo, että jos perussuomalaiset ei irtisanoudu äärilaitansa linjasta, se sulkee itsensä pysyvästi parlamentaarisen hallitusyhteistyön ulkopuolelle.

Lipponen sanoi puheessaan Raisiossa, että on vaikeaa uskoa, että Suomen eduskunnan johtopaikoilla olevat ihmiset avoimesti halveksivat demokratiaa ja näyttävät pääsevän siitä kuin koirat veräjästä.

– Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ja puolueen johto eivät näytä lainkaan tajuavan, millaisilla asioilla he leikkivät. Mitä merkitystä on minimaalisilla rangaistuksilla, jos eduskuntaryhmän puheenjohtaja vielä ”tuomion” langettamisen jälkeen pitää ryhmän jäsenen diktatuuripuheita ”huumorina”, Lipponen kysyy.

Lipposen mielestä Suomen Kreikalta vaatimat vakuudet lainatakauksille eivät ole vahingoittaneet Suomen mainetta. Sen sijaan oikeistoradikaalit puheet demokratiasta, kun ne tulevat parlamentissa johtavassa asemassa olevien ihmisten suusta, voivat todella vahingoittaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme