Mainos
Mainos

Lipponen arvosteli opposition vaalikampanjaa

Pääministeri Paavo Lipposen mielestä oppositio on antanut äänestäjille sellaista kuvaa, että kaikki valta riippuu maan hallituksesta, kun päätösvaltaa on Lipposen mukaan päinvastoin siirretty kunnille ja maakunnille.

Hän arveli, että oppositio ryhtyy pian vaatimaan lisää rahaa tulonsiirtoihin. Pääministeri varoitteli, että hallitus joutuu kuitenkin noudattamaan tiukkaa budjettipolitiikkaa.

Tulos ei vaikuta hallitukseen

Pääministeri Lipponen oli myös sitä mieltä, ettei vaalin tuloksella ole vaikutusta hallitusyhteistyöhön. Lipponen totesi laimeaan äänestysprosenttiin viitaten, että äänestäjiltä tuleva viesti on otettava vastaan ja vaalin tulosta tarkasteltava huolella.

Lipposen mielestä äänestysinnottomuus on sikäli kummallista, että kuntalaisten kiinnostus vaikuttaa asioihin vähenee samalla, kun kunnissa voidaan päättää entistä suuremmasta joukosta asioita.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme