Mainos
Mainos

Lipponen arvosteli opposition vaalikampanjaa

Pääministeri Paavo Lipposen mielestä oppositio on antanut äänestäjille sellaista kuvaa, että kaikki valta riippuu maan hallituksesta, kun päätösvaltaa on Lipposen mukaan päinvastoin siirretty kunnille ja maakunnille.

Hän arveli, että oppositio ryhtyy pian vaatimaan lisää rahaa tulonsiirtoihin. Pääministeri varoitteli, että hallitus joutuu kuitenkin noudattamaan tiukkaa budjettipolitiikkaa.

Tulos ei vaikuta hallitukseen

Pääministeri Lipponen oli myös sitä mieltä, ettei vaalin tuloksella ole vaikutusta hallitusyhteistyöhön. Lipponen totesi laimeaan äänestysprosenttiin viitaten, että äänestäjiltä tuleva viesti on otettava vastaan ja vaalin tulosta tarkasteltava huolella.

Lipposen mielestä äänestysinnottomuus on sikäli kummallista, että kuntalaisten kiinnostus vaikuttaa asioihin vähenee samalla, kun kunnissa voidaan päättää entistä suuremmasta joukosta asioita.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot