Mainos
Mainos

Lipponen avasi vaalikampanjansa lapsilisien korotuksella

SDP:n puheenjohtaja pääministeri Paavo Lipponen olisi valmis korottamaan lapsilisiä ensimmäisen ja toisen lapsen osalta.

Eduskuntavaalikampanjansa tänä iltana Helsingissä avannut Lipponen totesi, että tulevalla vaalikaudella on otettava entistä pontevampi ote perheiden ja lasten asioihin.

Lipposen mielestä lapsilisäjärjestelmää on kokonaisuudessaan uudistettava siten, että ostovoima vahvistuu. -Minä tekisin sen sillä lailla, että lähtisin korottamaan ensimmäisen ja toisen lapsen lapsilisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikissa lapsiperheissä kaiken kaikkiaan lapsilisien ostovoima vahvistuu, Lipponen totesi.

Lipposen mukaan tämä tarkoittaisi samalla rakennemuutosta lapsilisäjärjestelmässä. -Tällä tehtäisiin oikeutta tavallisille kahden-kolmen lapsen perheille tekemättä vääryyttä monilapsisille perheille, eli hekin saisivat tässä sitten sen edun.

Lipposen mielestä perheiden asioita pitäisi katsoa siltä kantilta, että "työelämä sopeutuu perheisiin, eikä niin kuin nyt, että perheet joutuvat käytännössä sopeutumaan työelämän muutoksiin".

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot