Mainos
Mainos

Lipponen Helsingin Sanomissa: En myönnä mitään

Eduskunnan entinen puhemies Paavo Lipponen (sd.) toistaa keskustelleensa Venäjän suhteista länteen Yhdysvaltain suurlähettilään kanssa. Hän ei kuitenkaan myönnä oikeaksi Wikileaksin tietoja, joiden mukaan Lipponen olisi kertonut Tarja Halosen ja Vladimir Putinin tapaamisesta Yhdysvaltain suurlähetystössä 17. joulukuuta 2004. Lipponen kirjoittaa asiasta Helsingin Sanomien mielipidesivuilla.

- En myönnä mitään vaan totean, osaamatta mainita mitään ajankohtaa, että olen varmasti keskustellut asiasta (Venäjän suhteista länteen) amerikkalaisten kanssa samaan tapaan kuin olen käynyt vastaavia keskusteluja neljän vuosikymmenen ajan, siis tänäkin päivänä.

Lipponen korostaa, että hänellä ei ole minkäänlaista kalenterimerkintää, muistiinpanoa tai muistikuvaa, jotka liittyisivät tapaamisiin tai puhelin- tai muihin keskusteluihin joulukuussa 2004 presidentti Tarja Halosen, suurlähettiläs Earle I. Mackin tai muiden amerikkalaisten diplomaattien kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme