Mainos
Mainos

Lipponen hermostui Aamulehdelle - kieltäytyi tentistä

Sdp:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen on hermostunut Tampereella ilmestyvälle Aamulehdelle. Syynä on lehden Näkökulmia-palsta, jossa arvosteltiin Lipposen toimintaa Nord Stream -kaasuputkiyhtiön konsulttina. Lipponen on tämän takia kieltäytynyt lehden ja Yle Tampereen yhteisestä vaalitentistä. Asiasta uutisoi Aamulehti nettisivullaan.

Aamulehti ja Yle Tampere järjestävät vaalitentin Tampere-talossa ensi viikon maanantaina. Alun perinkin Lipponen oli ainoa presidenttiehdokas, joka ei ollut tulossa Pirkanmaan presidenttipaneeliin, koska hänellä on samana iltana televisioesiintyminen. Lipposesta piti kuitenkin tehdä videotervehdys esitettäväksi paikan päällä. Nyt tuota videotakaan ei kuvata.

Syyksi Lipposen vaalitoimisto ilmoitti Aamulehden eilen ilmestyneen Näkökulma-jutun.

Näkökulma-puheenvuorossaan Venäjä-asiantuntija Arto Luukkanen arvioi muun muassa, että lähteminen kaasuputkihankkeen konsultiksi söi kansan silmissä Lipposen valtiomiesasemaa. Aamulehden toimitus esitti Lipposelle kysymyksiä, jotka käsittelivät hänen toimintaansa Itämeren kaasuputkihankkeessa. Lipponen kieltäytyi haastattelusta, jota hän kuvasi asenteelliseksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot