Mainos
Mainos

Lipponen kannattaa Sonera-selvitystä

Oikeuskansleri Paavo Nikula on tänään neuvotellut tavannut pääministeri Paavo Lipposen Soneran UMTS-kaupoistajen johdosta.

Oikeuskanslerinviraston selvityksessä on Nikulan mukaan tarkoitus hankkia tiedot siitä, ovatko valtioneuvoston jäsenet ottaneet kantaa Soneran UMTS-hankintoihin tai tukeneet niitä.

Eduskunnan ja hallituksen taholta on jo aiemmin vaadittu selvitystä asiasta.

Tapaamisessa todettiin että liikenne- ja viestintäministeriö on jo aiemmin 23.10 2001 antanut eduskunnalle selvityksen valtion omistajapolitiikasta ja Sonerasta. Tämän selvityksen mukaan UMTS -huutokauppoja ei ole käsitelty liikenne- tai viestintäministeriössä, talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa eikä missään muussakaan valtion elimessä.

Pääministeri Lipponen piti Nikulan tavoin välttämättömänä että selvitys suoritetaan perusteellisesti ja mahdollisimman pian. Nikulan mukaan selvitys käynnistetään ensi tilassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot