Mainos
Mainos

Lipponen kehuu talouspolitiikkaa

Talouspolitiikka saa kehuja pääministeri Lipposelta.

Pääministeri Paavo Lipponen kehuu hallituksen finanssipoliittisen linjan osoittautuneen talouden viimeaikaisen kehityksen valossa perustelluksi, kun elvytyspaineet on vahvassa kasvussa pidetty kurissa.

-Talouspolitiikassa on nyt tarkan pelin ajat. Hallitus arvioi budjettiriiheen mennessä korjausliikkeiden tarpeen, Lipponen kirjoittaa Turun Sanomien kolumnissa. Hän huomauttaa talouden epävarmuustekijöiden löytyvän kansainväliseltä puolelta, sillä kotimaassa on vahvat edellytykset hyvään kehitykseen.

Jos Länsi-Euroopan veto heikkenee, kasvuluvut jäävät ennustettuja alhaisemmiksi. Lipponen muistuttaa, että talouden näkymien heiketessä on entistä tärkeämpää panna asioita tärkeysjärjestykseen.
-Ollaanko valmiita punnitsemaan erilaisia menotyyppejä, vai pilataanko poliittinen keskustelu vaatimalla kaikkeen reippaasti lisää?

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot