Mainos
Mainos

Lipponen: Lääkärien palkkakiistaan saatava ratkaisu

Pääministeri Paavo Lipponen toivoo "kohtuullista" ratkaisua lääkärien palkkakiistaan.

Pääministeri Lipponen Hän sanoi Radio Suomen pääministerin haastattelutunnilla, että lääkärilakon alkaminen on valitettavaa. Lipponen sanoi kiinnittäneensä huomiota valtakunnansovittelija Juhani Saloniuksen lausuntoon, jonka mukaan osapuolten näkemyserot olivat niin kaukana toisistaan, ettei sovintoesityksen tekemiseen ollut mahdollisuutta.

-Silloin asiat ovat huonosti, hän tiivisti. Lipponen toivoo, että edelleen yritettäisiin sovintoratkaisua, sillä aikaa kyllä on. Lipposen mielestä lääkärien työtilanteesta pitää ymmärtää, että se voi olla vaikeaa.

Toisaalta kuitenkin tuloratkaisun yhteydessä päädyttiin siihen, että nimenomaan pienipalkkaisten palkkoja pitää korottaa. Sitä hän ihmetteli, että nyt päädyttäisiin korkeasti palkattujen palkkojen korottamiseen.
-Toivon kohtuullista ratkaisua, hän huomautti.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot