Mainos
Mainos

Lipponen patistaa säästöihin erikoissairaanhoidossa

Pääministeri Paavo Lipposen mukaan erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyössä ja työnjaossa on vielä paljon tehtävää.

Pääministeri päivitteli ällistyttävän suuria kuntien välisiä kustannuseroja, kun hän puhui maanantaina Tampereella Linnainmaan sosiaali- ja terveystalon vihkiäisissä. Lipponen vieraili tänään myös Orivedellä.

-Erikoissairaanhoidossa niin hoitokäytännöt kuin kustannukset poikkeavat maamme eri osissa toisistaan tavalla, johon sananmukaisesti ei ole varaa.

Lipponen patistaa erityisesti Uudenmaan kuntia kustannustietoisuuteen ja tervehdyttämistoimiin. Uudellamaalla on kyse koko valtakunnan kannalta merkittävästä hankkeesta.

-Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa eivät saa olla tehottomuuteen kannustava erimerkki. Lipponen toivoo, että ratkaisuihin päästään osastopäällikkö Kimmo Lepon johtaman työryhmän ehdotusten pohjalta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme