Mainos
Mainos

Lipponen: Poliittinen urani päättyi

SDP:n presidenttiehdokas Paavo Lipposen pitkä ja komea ura poliitikkona päättyi tänään. Lipponen aikoo jatkossa keskittyä ennen kaikkea perheeseen. Lipponen lupaa osallistua kuitenkin myös kansainväliseen, yhteiskunnalliseen keskusteluun.

– Varmasti osallistun jollakin tavoin yhteiskunnalliseen keskusteluun, mutta en ole mikään poliitikko tästä eteenpäin. Olin nyt tämän aikaa poliitikko, mutta nyt siirryn enemmänkin sellaiseen asemaan, että hoidan perheasioita, hoidan lapsia, kirjoitan muistelmia ja olen kansainvälisesti hyvin aktiivinen, Lipponen selvittää.

Lipponen on itse erittäin pettynyt vaalitulokseen. Hänen mukaansa toisella kierroksella ei tule olemaan todellista vastapainoa kokoomuksen Sauli Niinistölle.

– Minä olisin ollut ainoa vastapaino. Nyt äänestettiin tunteen pohjalta, eikä järjen. Nyt käytännössä varmistettiin Sauli Niinistön valinta. Toisesta kierroksesta ei tule mielenkiintoista, Lipponen kertoi katkerana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme