Mainos
Mainos

Lipponen tapaa Primakovin ensi viikolla

Pääministeri Paavo Lipponen tapaa ensi tiistaina Moskovassa Venäjän pääministerin Jevgeni Primakovin ja joukon Venäjän parlamentin edustajia. Pääministerikeskustelujen aiheena ovat maiden väliset suhteet, Venäjän talouskriisi ja sen vaikutukset Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan sekä Venäjän ja EU:n välinen yhteistyö ja Itämeri-hankkeet.

Normaalisti Venäjällä vieraileva toisen maan pääministeri tapaa myös presidentin, mutta tässä vaiheessa ei ole tietona, että Lipponen tapaisi presidentti Boris Jeltsinin.

Lipponen lentää Moskovaan maanantai-iltana. Tiistain ohjelmassa on tapaamiset pääministerin, parlamentin liittoneuvoston puheenjohtajan Jegor Strojevin ja duuman puhemiehen Gennadi Seleznjovin kanssa. Lipponen tapaa myös joukon duuman puolueryhmittymien edustajia. Pääministeriä seuraa yksipäiväisellä Moskovan-matkalla virkamiesvaltuuskunnan lisäksi Fortumin hallituksen puheenjohtaja, varatuomari Matti Vuoria.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme