Mainos
Mainos

Lipponen tyrmää täysin keskustan työreformin

Pääministeri Paavo Lipponen (sd.) tyrmää täysin keskustan uusimmat työreformiesitykset. Hän luonnehti tänään Radio Suomen pääministerin haastattelutunnilla keskustan linjaa oikeistoradikalismiksi. -Tämä on aivan hämmästyttävää politiikkaa. Tämä on umpikujan linja, hän äimisteli.

Lipponen kyseli, miksi Suomessa hyvin toimiva sopimusjärjestelmä halutaan romuttaa. Keskustan linja merkitsisi hänen mielestään, että maahan saatettaisiin isäntälinja. Lipponen on vakuuttunut, että työntekijän asema heikkenisi olennaisesti, jos pakolla lähdettäisiin paikallisiin sopimisiin.

Lipponen ei näe myöskään mitään järkeä siinä, että Suomessa ruvetaan puhumaan lamasta. Hän korosti, että mitkään ennusteet eivät näytä lamaa. Hänen mielestään lamalla pelotteleminen on järjetöntä ja edesvastuutonta. Hän muistutti, että nyt tilanne on aivan toinen kuin silloin, kun Suomen idänkauppa romahti.

Sen Lipponen myönsi, että sille Suomessa ei mahdeta mitään, jos maailmantalous joutuu kriisiin. Jos esimerkiksi Brasilian talous romahtaa, se vaikuttaa Suomeenkin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme