Mainos
Mainos

Lipponen: Verot meilläkin EU:n tasolle

Pääministeri Paavo Lipposen mielestä Suomen veroaste pitää saada veronalennusten jälkeen lähelle EU-maiden tasoa. Samaan aikaan on kuitenkin pidettävä kiinni peruspalveluista - totesi pääministeri puhuessaan SDP:n kunnallispäivillä Jyväskylässä.

Lipposen mukaan verotusta pitää korjata ennen kuin väestön ikääntymisestä johtuvat kulut kaventavat verotuksen liikkumavaraa. Lipponen on myös valmis alentamaan verotusta luvattua enemmän - painopiste olisi tuolloin työllisyydessä ja pienituloisissa.

-Talouden pysyessä hyvänä sitoutuminen useaksi vuodeksi maltilliseen palkkalinjaan antaisi hallitukselle mahdollisuuden toteuttaa veronkevennyksiä seuraavana kolmena vuotena jopa hiukan suurempina kuin hallitusohjelmassa on sovittu, sanoi Lipponen.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot