Mainos
Mainos

Lipposen hallitukselle kouluarvosana 6

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenkenttä antaa Paavo Lipposen johtamalle hallitukselle kouluarvosanan 6. Tämä tulos saatiin kesäkuussa tehdyssä STTK-lehden lukijakyselyssä. Vastaajia kyselyssä oli 587.

Lähes puolet vastanneista on valmis työajan lyhentämiseen ja palkan alentamiseen työajan lyhentämistä vastaavalla määrällä, jos sillä helpotetaan työttömyyttä. Tätä mieltä oli 42 prosenttia vastaajista. 44 prosenttia eli hieman suurempi osa vastaajista ei ollut valmis lyhentämään työaikaansa, jos palkka alenisi. 14 prosenttia vastaajista ei kertonut kantaansa.

Lokakuussa pidettävien europarlamenttivaalien ääniharavaksi STTK:laiset arvioivat Kirsi Pihan (kok.). Muita kyselyssä esiin tulleita mahdollisia ääniharavia olivat Paavo Väyrynen (kesk.), Pertti Paasio (sd.) ja Esko Seppänen (vas.). Kysymyksessä ei kysytty äänestyskantaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme