Mainos
Mainos

Lipposen toivotaan jatkavan SDP:n johdossa

SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja, eduskunnan varapuhemies Jukka Mikkola haluaisi pääministeri Paavo Lipposen jatkavan SDP:n puheenjohtajana ensi kesäkuun puoluekokouksen jälkeen. Mikkolan mielestä Lipposen asema on vahvistunut Suomen taloustilanteen heiketessä ja terrori-iskujen jälkeen.

-Taloustilanne ja nämä syyskuun 11. päivän tapahtumat ovat korostaneet ihmisten halua turvallisuuteen ja vakauteen. Ihmisillä on sellainen käsitys, että Lipposen kaltainen jähmeä mies taitaakin olla hyvä ja turvallinen vaihtoehto, Mikkola arvioi kokoomuksen Nykypäivän tänään julkaisemassa haastattelussa.

SDP:n puheenjohtajavalinta tapahtuu puoluekokouksessa kesäkuussa. Lipponen ei ole vielä ilmoittanut, aikooko hän asettua uudelleen ehdolle vai ei. Hän on luvannut ilmoittaa aikeistaan ensi vuonna. SDP:n puoluevaltuusto pitää syyskokouksensa ensi viikon keskiviikkona. Lipponen on ollut SDP:n puheenjohtajana vuodesta 1993 lähtien ja pääministerinä vuodesta 1995.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme