Mainos
Mainos

Lippuvääntö jatkuu – VR eri mieltä Kuluttajaliiton kanssa

VR on eri mieltä Kuluttajaliiton kanssa siitä, korvaako VR palveluidensa virheet kuluttajille. Kuluttajaliitto lähetti aiemmin tiedotteen, jossa se moitti VR:n käytäntöjä.

VR ilmoittaa tiedotteella korvaavansa aina tuotteissaan ja palveluissaan olevat virheet. Yhtiö kertoo tekevänsä näin myös tiedotteessa mainituissa tapauksissa, joissa asiakas on epähuomiossa ostanut vääräntyyppisen sarjalipun.

VR:n mukaan se tarjoaa kahdenlaisia sarjalippuja, joista toisella voi matkustaa kaikissa junissa ja toisella vain pika- ja taajamajunissa. Yhtiö sanoo, että asiakkaan on sarjalippua automaatilla tai verkkokaupassa ostaessaan valittava näistä kahdesta vaihtoehdoista sopivin. VR:n mukaan jatkossa automaatteja ja verkkokauppaa kehitetään ohjaamaan asiakasta paremmin valinnassa.

VR kertoo tiedotteessaan, että mikäli asiakas on ostanut itsepalvelukanavasta vääräntyyppisen sarjalipun, hän saa hyvityksen tai sopivamman lipun ottamalla yhteyttä VR:n asiakaspalveluun.

VR pahoittelee sarjalipun ostamisen yhteydessä automaateilla ja verkkokaupassa ollutta epäselvää ohjeistusta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme