Mainos
Mainos

Lisää ikäviä uutisia Anttilasta: lahjakortit eivät kelpaa – tavaroiden palautusoikeuttakaan ei ole

Anttilan konkurssi on tuonut tavaratalon asiakkaiden eteen ikäviä yllätyksiä, kuten sen ettei konkurssia tilattuja toimittamattomia tuotteita enää toimitetakaan asiakkaille.

Anttila on nyt tiedottanut myös Facebookissa, etteivät tavaratalon lahjakortit enää kelpaa maksuvälineiksi myymälässä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Konkurssipesä ei voi hyväksyä lahjakortteja maksuvälineiksi. Lahjakortin omistaja voi ilmoittaa kirjallisesti saatavansa pesänhoitajalle myöhemmin erikseen ilmoitettavaan valvontapäivään mennessä, Anttila ilmoittaa Facebook-sivuillaan.

Iltalehdelle asiaa kommentoineen konkurssiylitarkastajan mukaan luottokortilla ostetun lahjakortin summan voi kuitenkin saada takaisin luottokorttiyhtiöltä.

Ei palautusoikeutta

Konkurssin myötä Anttilan tuotteilla ei ole myöskään palautus- tai vaihto-oikeutta, sillä konkurssipesä ei niitä myönnä tai mitään muitakaan lisätakuita.

Myymälään ei voi palauttaa edes ennen konkurssia ostettua viallista tuotetta.

– Konkurssipesä ei ole vastuussa ennen konkurssia myydyn tavaran virheestä. Tavaran virheestä voi kuitenkin mahdollisesti valittaa valmistajalle, maahatuojalle tai muulle aikaisempaa myyntiporrasta edustavalle yritykselle, Anttila tiedottaa Facebookissa.

Kuluttaja voi kuitenkin reklamoida virheellisestä tuotteesta luotonantajalle, jos tuote on maksettu luottokortilla tai muulla luotolla.

Konkurssin jälkeen myymälästä ostettujen tuotteiden osalta noudatetaan kuluttajansuojalain asettamia säännöksiä virheellisistä tuotteista.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme