Mainos
Mainos

Lisää lunta ja kovia tuulia - katso minne

Sadealue levittäytyy tänään iltapäivän ja illan aikana länteen. Sade alkaa monin paikoin lumena tai räntänä, mutta muuttuu lännessä illan aikana vetisemmäksi. Sadealueen edetessä sateet tulevat lumena maan keskiosassa ja pohjoisessa.

Lumi-, räntä- ja vesisateita saadaan iltapäivällä ja illalla lännessä. Ajokeli voi olla paikoin huono. Vesi- ja räntäkuuroja voi ajautua myös etelärannikolle.

Sadealue etenee yön ja aamun aikana kohti pohjoista. Sateet tulevat lumena maan keskiosassa ja pohjoisessa. Ajokeli on huono huomenna aamulla etenkin Pohjanmaalla sekä maan keski- ja pohjoisosassa.

Tuulet voimistuvat maanantain aikana koko maassa. Ahvenanmaalla ja lounaissaaristossa käydään lähellä myrskylukemia maanantain ja tiistain välisenä yönä. Paikalliset tuulivahingot ovat mahdollisia. Perämeren rannikolla tuuli on voimakkaimmillaan tiistaiaamuna.

Tiistaiksi lumisateet siirtyvät pohjoiseen, Perämeren rannikolla sade voi tulla räntänä. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä lumisateita tulee idässä.

(MTV3)

Katso alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme