Mainos
Mainos

Lisäaineista nitriitti on ongelmallinen

Suomalaiset saavat elintarvikkeistaan lisäaineita verrattain vähän. Huolta aiheuttaa kuitenkin edelleen lihavalmisteissa käytettävän nitriitin saanti lapsilla, mikä lähentelee hyväksyttävää rajaa.

Elintarvikeviraston erikoistutkijan Pirjo-Liisa Penttilän mukaan huomiota olisi kiinnitettävä aiempaa enemmän elintarvikkeiden mikrobiologiseen pilaantumiseen.

Suolan ja säilöntäaineiden vähentäminen sekä pitkät myyntiajat lisäävät ruokamyrkytysten riskiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme